Kapcsolatfelvétel és cégadatok

Projektgazda:               Ózdi Ipari Park Kft.
                                Cégbíróság: Borsod- Abaúj- Zemplén Megyei Bíróság
                                Cégjegyzékszám: 05-09-004892
                                Adószám:10233122-2-05
Ügyvezető igazgató:  Földi Jenő  
Székhely/Cím:
          H-3600 Ózd, Gyár út 1.
Tel:                          (+36-48) 471 046
Fax:                         (+36-48) 471 616
Honlap:                    www.ozdipark.hu
Email:                      ozdipark@t-online.hu 
Jogi képviselő:            Náhlik-Havellant Ügyvédi Iroda

Nagyításhoz kattitson a képre!

Megközelítés:

Nagybátony - Borsodnádasd felől

A Vasvár úti MOL-benzinkút után a közlekedési lámpánál egyenesen kell továbbhaladni. A két következő körforgalmon is egyenesen kell továbbhaladni a főutat követve. A második körforgalom utána a Munkás útról a Buszpályaudvart elhagyva, az első lehetőségnél balra fordulva érünk a Gyár útra. Az út végén a híd előtt balra található a Kohósi kapu, mely az OERG Kft. négyszintes vöröstégla épületéhez vezet, melyben az Ózdi Ipari Park Kft. is megtalálható.

Miskolc - Bánréve felől

Az Ózd - tábla után végig egyenesen, majd a Hangony-patak hídját követően kb 1000 méterrel át kell hajtani a sorompós vasúti kereszteződésen. A téglakerítés mentén egyenesen, majd a kerítés végénél jobbra fordulva az ívelt vasbeton-tartószerkezetes hidat elhagyva rögtön jobbra található az Ózdi Ipari park II.-es főkapuja. Itt behajtva balra fordulás után az OERG Kft. négyszintes vöröstégla épületben található az Ózdi Ipari Park Kft. székhelye is.

Eger - Szilvásvárad felől

Az Ózd tábla után induló Pázmány Péter utca végén található körforgalmat egyenesen elhagyva elhaladunk a bal kézre fekvő Petőfi tér és a városi könyvtár mellett. A Pázmány utca folytatásaként a Váci Mihály utca az Alkotmány utcába csatlakozik, mely a Rombauer térnél közvetlenül az Ózdi Ipari park II.-es főkapujához vezet.